Kivágta a biztosítékot az orosz, aki helikopterről dobatta le a G-Mercijét
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az oroszokról tudjuk, hogy enyhén szólva lökött dolgokra képesek, de amíg egyébként is pusztulásra ítélt autókkal szórakoznak, addig nem bosszantanak fel annyira, mint amikor csak a figyelemfelkeltésért rombolnak.

Nem először dobnak le autót helikopterről, elég csak a Top Gear klasszikus sorozatára gondolni, aminek az egyik epizódjában egy régi bogárhátút ejtettek le a magasból, és a szabadesésben zuhanó Volkswagen ellen Richard Hammond egy Porschével versenyzett.

Egy moszkvai youtuber, Igor Moroz bérelte ki a petrozavodszki repülőtér helikopterét, hogy aztán 300 méter magasból ledobassa a Mercedes G 63 AMG-jét, mert csak.

Az egyik magyarázat szerint Igor elégedetlen volt a 2018-ban mintegy 80 millió forintnak megfelelő összegért vett autóval, ami többet volt szervizben, mint a garázsában, és tiltakozásul pusztította el a kocsit.

A helikopter bérlése mintegy 1,2 millió forintnak megfelelő összegbe került, és a kilapult Mercedes láttán sem tudunk annyira jól szórakozni, mint Igor, aki ezzel vélhetően jelentősen növelte a követői számát.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.