A vadonatúj Porsche 911-ből még csak a kupét és a kabriót ismerjük, de hamarosan jönnek a további, még izmosabb változatok belőle. Más karosszériaforma gyártására nem számítunk, de itt egy elképzelés, milyen lenne a shooting brake.

A shooting brake a sportos kombikat jelenti, és néhány modell, mint a Mercedes-Benz CLA és a Kia ProCeed, szériában készül ebben a kivitelben. Más autókat később alakítanak át a tulajdonosaik, akik valami egyedit akarnak, és jó példa erre az a Tesla Model S, amivel nemrég készültek el.

Ott vannak aztán a virtuális modellek: az ügyes grafikusok szinte mindenből shooting brake kombit faragnak az AMG GT-től a McLarenig. A Porsche 911-ből korábban is láttunk ilyet, és az nem lett valami arányos, de a legújabb ötlet már elég mutatós.

Rain Prisk munkája a legújabb generációból készült, és szinte biztos, hogy nem lesz belőle semmi, farmotoros autóból kombit építeni ugyanis sosem volt jó ötlet. Aki shooting brake stílusú autót akar a Porschétől, a Panamerából már megtalálja a kívánságát.

Ha további változatokra vagy kíváncsi, nézd meg ezeket:

Ezt is olvasd el:

És ezt olvastad már?
Centinként ezer forintért vehetsz villamost a BKV-tól