Kompakt sportterepjáróval készül a BMW
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha nem jön be az X4 és X6 stílusa, a BMW legújabb sportterepjárója akkor is tetszeni fog. Az X2-nél ugyanis nem vették túlságosan kupésra a formát, inkább a részleteket dolgozták ki.

Az utolsó pillanatig titkolta a BMW, mivel készül a párizsi autószalonra. A Concept X2 egy kompakt méretű sportos szabadidő-autó prototípusa, ami hamarosan gyártásba kerülhet. Úgy tűnik, hogy a karcsú visszapillantó tükröket, valamint a kilincs nélküli ajtókat leszámítva akár ehhez nagyon hasonló a formában megvalósulhat az autó.

A formája pedig nem olyan megosztó, mint a nagyobb X4 és X6 esetében, itt ugyanis nem vették túlságosan kupésra a vonalvezetést. Maradt a meredek hátsó rész, de laposabb a tető, és inkább a részleteket dolgozták ki alaposan. Az óriási légbeömlők, a mérges tekintetet adó fényszórók, a 21 colos kerekek és a látványos kipufogók egyértelműen sportosnak láttatják az X2-t.

A műszaki részleteket egyelőre titokban tartják, de nem nehéz kitalálni, hogy amint az X4 és X6 az X3 és X5 alapjára épül, úgy az X2 pedig az X1 technikáját hasznosítja majd. A BMW ezzel már három méretben kínálna hagyományos és sportos szabadidő-terepjárót is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.