Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A középre tett vezetőülésről neked is a McLaren F1 juthat eszedbe, és az elérhetetlen álomautó egyedi megoldását ebben a Porsche 911-ben is át lehet élni.

A tervezők szerint sokkal jobban lehet érezni az autót, ha a vezetője középen ül, akárcsak a Formula–1-es versenygépekben, és ez a megoldás vezérelhette a legendás McLaren F1 mérnökeit is.

Az angol márka nemrég a Speedtail bemutatásával élesztette fel ezt a hagyományt, és akinek nem telik rá, egy Porsche 911-ben is átélheti az élményt.

2008-ből származik ez a Porsche 911 Carrera S, amit az ohiói Trinity Motorsports műhelyében építettek át. A két első ülés helyére egyetlen kagylóülést szereltek be középre, és ehhez nemcsak a műszerfalat, de a tűzfalat és a padlót is alaposan át kellett alakítani. A középkonzol és a váltókar jobbra került, a beszálláshoz pedig oldalirányban is eltolható az ülés.

A furcsa megoldás további előnye, hogy a vezető mögé kényelmesebben elfér még két utas, hiszen jobban ki tudják nyújtani a lábukat. Az eladója szerint újonnan 110 ezer dollárba került ez a 911-es, amit a Bring a Trailer oldalán hirdettek meg, és egyelőre nem túl nagy az érdeklődés iránta, még csak 20 ezer dollár körül tart a licit.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.