Már látványra is súlyos volt az a baleset, ami még a múlt héten történt az M1-M7 bevezetőjén, és ami példa lehetne a segítségnyúltás elmulasztása vétségre.

Az M1-M7 autópályák bevezető szakaszán a forgalomfigyelő kamera rögzítette azt a balesetet, amiben egy autó nagy erővel a szalagkorlátnak csapódik és felborul. A legmegdöbbentőbb nem is a borulás, hanem az, hogy a sávban utána érkező autós, akinek a szeme előtt zajlott a baleset, egyszerűen kikerülte a roncsot és továbbhajtott.

 

 

Rajta kívül többen is azonnal megálltak, és azon kívül, hogy segítséget nyújtottak a sofőrnek, profi módon zárták a baleseti helyszínt. Az esetet látva több arra járó rendőr, mentő és egészségügyi dolgozó is megállt, mire pár perccel később megérkeztek azok a rendőrök, mentők, katasztrófavédők és közutasok, akiket a helyszínre riasztottak.

A pórul járt sofőr egyébként azt mondta, hogy egy másik autóval koccant, és ezért csúszott ki az útról. A gyors és szakszerű intézkedésnek is köszönhető, hogy nem történt nagyobb személyi sérülés. Csak remélni tudjuk, hogy a felvétel alapján kérdőre vonják azt az autóst is, aki elmulasztotta a segítségnyújtást.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
„Hamilton letakarította az őrült Verstappent”, akinek már „nem áll túl jól a szénája”
A whisky, ami bebalzsamozza a lelked! Ismerd meg a Makers Mark különleges világát!