Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már nincs sok hátra az új Countryman bemutatójáig, a MINI szabadidő-autójáról pedig ezek a képek hivatalosan is megerősítették, hogy konnektorról tölthető hibrid változata is lesz.

Az álca alatt már a Countryman új generációja rejtőzik, a MINI új szabadidő-autója pedig nem csak azért lesz érdekes, mert nagyobb és jobb lesz elődjénél, hanem azért is, mert most már biztos, hogy tölthető hibrid változata is lesz. Az álcázott gyári képeken félreérthetetlenül látszik, hogy konnektorról töltik a hibrid feliratokkal ellátott prototípust.

A hírek szerint a Countryman hibrid ugyanazt a hajtásláncot kapja, mint a BMW 225xe Active Tourer, ami pedig a BMW i8 technikájával rokon. Az 1,5 literes, 136 lóerős, háromhengeres turbós motor a MINI-ben is az autó orrába kerül és az első kerekeket hajtja, míg a 88 lóerős villanymotor a hátsó kerekek mozgatásáról gondoskodik, a tisztán elektromos hatótáv 41 kilométer lesz.

A 224 lóerős teljesítményre és 385 Nm nyomaték leadására képes, összkerékhajtású hibrid MINI vezetése a márkához illő módon élmény lesz, amire az is garancia lehet, hogy az elektromotor nem csak a városi forgalomban segít be a benzinesnek. Tisztán elektromosan akár 125 km/órás tempóval is száguldhatsz majd a zöld rendszámot is kiérdemlő MINI-vel.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.