Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Urus nemcsak a világ egyik leggyorsabb szabadidő-terepjárója lett, de a kinézete is a legvadabbak közé sorolható. Persze a tuningcégek fantáziájának ez nem szab határt, elsőként az orosz TopCar szabta át a Lamborghini SUV-jét.

2017-ben az egyik legnagyobb dobás a Lamborghini Urus volt, ami rögtön a világ leggyorsabb szabadidő-terepjárói közé lépett, hiszen 4 literes biturbó V8-asa 650 lóerőre és 850 Nm nyomaték leadására képes, amivel 3,6 másodperc alatt gyorsul százra és 305 km/órával is száguldhat. Az olaszok pedig ennek megfelelően elég brutális külsőt terveztek neki.

De a tuningcégek még ebben is láttak fantáziát, elsőként az orosz TopCar jött ki a saját elképzelésével az 5,11 méter hosszú, és 23 colos kerekeken gördülő Lamborghinire. Már a fényezése is egyedivé teszi, de a pluszban rákerült légterelők, és a kívánság szerint kerek vagy szögletes új kipufogóvégek még egyet csavarnak az egyébként is brutális Urus megjelenésén.

A virtuáltunerek már korábban nekifogtak az Urus átalakításához, nézd meg, mi mindent hoztak ki a terepjáró Lamborghiniből:

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.