Sok kritikát kapott a Ford azért, mert a limitált példányszámban épített új GT érdeklődői közül saját szempontjai szerint válogatta ki a szerencséseket. Most azonban ügyfélkezelésből mutatott példát, egy leégett GT helyett épít újat a pórul járt tulajdonosnak.

Még nem tudni, miért kapott lángra Münchenben az a Ford GT, ami még 80 kilométert sem futott, mielőtt megsemmisült. A tulajdonos teljesen hétköznapi tempóban vezette, amikor a motortérben felcsaptak a lángok, szerencsére a fiával együtt sértetlenül menekültek ki az égő autóból.

A Fordnál azóta vizsgálják az esetet, és bár még nem derült ki, mi okozta a tüzet, de a tulajdonos elújságolta, hogy egy vadonatúj GT-t kap a régi helyett.

Méghozzá nem kell beállnia a várólista végére, soron kívül épít neki egy pontosan ugyanolyan ezüstszínű GT-t a Ford.

Meg is érdemli az Instagramon muc.collector néven regisztrált gyűjtő, hiszen a garázsában válogatott szuperautók állnak, és mindegyikről szemet gyönyörködtető fotókat szokott posztolni.

Ha másért nem, akkor ezért érdemes volt elolvasnod ezt a sztorit, mostantól követheted a képeit.

LFA by @alexpenfold. #lexus #lexuslfa #lfa

1,964 Likes, 17 Comments - Petrolhead (@muc.collector) on Instagram: "LFA by @alexpenfold. #lexus #lexuslfa #lfa"

Let's just enjoy this moment. @alexpenfold #ferrari #ferrarilaferrariaperta #laferrariaperta #giallo #triplostrato

2,156 Likes, 17 Comments - Petrolhead (@muc.collector) on Instagram: "Let's just enjoy this moment. @alexpenfold #ferrari #ferrarilaferrariaperta #laferrariaperta..."

Racing performance, no roof. The MSO R Spider. One of it's kind. With some delay on the first tour of the year. Picture by @alexpenfold #mso #msor #msorspider #mclaren #msor688spider

2,438 Likes, 15 Comments - Petrolhead (@muc.collector) on Instagram: "Racing performance, no roof. The MSO R Spider. One of it's kind. With some delay on the first tour..."

Nézd meg ezt is:

És ezt olvastad már?
Centinként ezer forintért vehetsz villamost a BKV-tól