Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Lego bemutatta a Technic sorozat legújabb autóját, a Lamborghini limitált szériás szuperautójának kicsinyített mását. A méretarányos Sián premierjét is teljes egészében Lego-elemekből rakták össze.

2019-ben a frankfurti autószalonon leplezte le a legújabb szuperautóját a Lamborghini, és a limitált szériás Sián kevesek kiváltsága lesz, csak 63 példány készül belőle. A Legóból épült változatát azonban bárki megveheti.

A Technic sorozatba érkező, élénk lime színű Sián nem kicsi darab, az 1:8 méretarányú autó 60 centiméter hosszú, 25 centi széles és 13 centi magas, összesen 3696 darabból áll, szóval egy darabig elszórakoztat az összeszerelésével.

A Sián tele van érdekes részletekkel, például az ajtók felfelé nyílnak, a hátsó szárny is éppen úgy emelkedik ki, mint az eredeti Lamborghinin. A motort és a felfüggesztést alaposan kidolgozták, a sebességváltója is mozgatható.

A csomagtérfedelét felnyitva egy méretre szabott bőröndöt találsz, és egy kódot, amivel a Lego weboldalán egyedi tartalmat érhetnek el a kocka-Lamborghini-tulajdonosok.

A Sián premierje éppen olyan látványos volt, mint az életnagyságú autóké, csakhogy ezt teljes egészében Lego-elemekből rakták össze. Nézd csak:

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.