M kiegészítőkkel nemcsak dögösebb, hanem erősebb is az új 5-ös BMW
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha eddig nem tetszett volna eléggé az új 5-ös sorozat, a BMW máris bemutatta az M Performance kiegészítőket, amelyek nemcsak a külsőt változtatják meg, de extra lóerőket is adnak.

Még meg sem érkezett a kereskedésekbe, máris megjelentek az M Performance kiegészítők az új 5-ös BMW-hez. Számtalan extrával lehet sportosabbá tenni az autót, például krómozott helyett fekete hűtőmaszkkal, plusz légterelőkkel és küszöbökkel vagy 20 colos könnyűfém kerekekkel, amelyek mögül piros féknyergek integetnek. Hátulra akár trapéz alakú, szögletes kipufogóvéget is rendelhetsz.

De nemcsak a kinézetről szól az M Performance, hiszen erősebb is lehet az autó. Az 540i xDrive háromliteres hathengerese az eredeti 340 helyett 374 lóerőre lehet képes, a nyomatéka 450-ről 500 Nm-re növekszik. Az igen kedvelt 530d pedig 245 helyett 292 lóerős lehet, a maximum nyomaték itt 650 Nm. A BMW szerint ráadásul a teljesítménynövelés nem járt együtt a fogyasztás növekedésével.

2017 februárjában jönnek meg az első példányok az 5-ösből, és mire ideérnek, már ezekkel az M Performance kiegészítőkkel is rendelhetők.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.