Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A török légierő bemutató csapata, a Turkish Stars húsz éve kápráztatja el a közönséget az NF5A Freedom Fighterekkel végrehajtott hihetetlen mutatványaikkal. Ezek a vén rókák szinte képtelenek hibázni, de a technika néha még őket is "megtréfálhatja", a maga vérfagyasztó módján. Szó szerint egy hajszálon múlt, vagy talán annyin sem.

Leborulunk Evren Ayra, vagyis a videón fejjel lefelé repülő pilóta nagysága előtt, és nem csak azért, mert szinte értelmezhetetlenül gyors reflexekkel kerülte el a balesetet, hanem azért is, mert a későbbi magyarázata a történtekre így kezdődött: "Minden munkának megvannak a maga kockázatai".

Teljesen igazat beszél, végül is az asztalos is melléüt néha a kalapáccsal, meg mi is sokat idegeskedünk, amikor elszáll a szerkrendszer, ami ugye a szív- és érrendszeri megbetegedések előszobája. Ez majdnem ugyanaz, mint egy vadászgéppel milliméterekkel elkerülni a másikat. A pilóta egyébként azt is elmondta, hogy a felvétel egy 2009-es próbarepülésen készült, amelyen a gépe meghibásodása miatt éltek át a szokottnál is izgalmasabb pillanatokat.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.