Garantált a feltűnés ebben a tuningolt Rolls-Royce kabrióban

A Mansory visszafogottabb alkotásai közé tartozik a Rolls-Royce Dawn tuningolt változata, mégis garantált lesz a feltűnés a szénszálba öltöztetett kabrióban.

Ha egy nyitott tetős Rolls-Royce nem lenne elég látványos, akkor még mindig ott vannak azok a merész cégek, akik simán belevágnak a méregdrága luxusautó karosszériájába. Sokat elmond, hogy a kérdéses esztétikájú, meglehetősen extrém alkotásairól ismert Mansory szerint „softkit” szettet kapott a Dawn, ez tehát szerintük a visszafogott változat.

Már az is különleges, hogy nem a Dawn szériaváltozatát vették alapul, hanem annak is a Silver Bullet kiadását, ahol a hátsó ülések fölé aerodinamikus elem került, kevésbé praktikus kétülésessé alakítva ezzel a Rolls-Royce kabrióját.

amiket úgy lakkoztak le, hogy a karbon mindenképpen látható maradjon rajta. A kerekek nemcsak nagyok, 22 colosak, hanem elképesztően szélesek is, amihez nagyszerűen illik a légrugós felfüggesztés jelentős ültetése.

A látványos külső mellé izmosabb is lett a Mansory műhelyéből kikerülő Dawn,

hiszen a 6,6 literes V12-es motor teljesítményét 570-ről 740 lóerőre, a maximum nyomatékát 820-ról 1000 Nm-re növelték. A Rolls-Royce tuningolt kabriója ezzel 4,5 másodperc alatt gyorsul százra, és akár 285 km/órával is száguldhat.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.