Máris megérkeztek az M kiegészítők az új 3-as BMW-hez
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az új M3-ra egy kicsit még várni kell, de a 3-as sorozat legutóbbi generációjának bemutatójával egyszerre megérkeztek az M Performance kiegészítők is, amelyek még dögösebbé, egyúttal hatékonyabbá is változtatják a németek szedánját.

Még éppen csak megszoktad az új 3-as sorozat formáját, máris bemutatta a típushoz szánt M Performance kiegészítőket a BMW. A szénszálas anyagból készült első koptatóval, oldalsó küszöbtoldattal, hátsó szárnnyal és diffúzoros lökhárítóval még hatékonyabb lett a szedán aerodinamikája, de karbonból készülhet a visszapillantó tükrök borítása is.

A kerekek akár 20 colosak is lehetnek, mögöttük piros féknyergeket, valamint hornyolt és lyuggatott féktárcsákat találsz, a kipufogóvégek titán és szénszál keverékéből készültek. A versenypályák nyílt napján hasznos lehet az új kormánykerék is a középállást jelző piros sávval, a hangulatot szénszálas anyagból készült váltófülek, egyedi dekorbetétek és szőnyegek fokozzák.

A BMW-nél kihasználják a modern technika adta lehetőségeket, ezért az M Performance kínálatában ott egy OBD csatlakozóra való jeladó, amivel a pályán futott körök adatait letöltheted egy erre a célra szolgáló okostelefon-alkalmazásba. Az autóhoz pedig külső és belső kameraállványokat is rendelhetsz, hogy GoPro segítségével másoknak is megmutathasd a legjobb köröket.

Olvasd el az új 3-as sorozat bemutatóját is:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.