Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Éppen csak megszoktad, hogy már nemcsak limuzinja, kombija és sportkocsija van a Jaguarnak, hanem szabadidő-terepjárója is, hamarosan lesz belőle kettő. Pontosabban három, de előbb a kisebb méretű E-Pace premierje van soron.

Sikeres lett a Jaguar első szabadidő-terepjárója, az F-Pace, amiből nem győznek eleget gyártani. Tényleg elég jól néz ki, tele van extrával és a 300 lóerős hathengeres dízel is meggyőzően mozgatja. Itt az ideje az újabb pályás letámadásnak, jön az F-Pace kistestvére.

Most már az is hivatalos, hogy Jaguar E-Pace lesz a neve, és két egészen sokat mutató képet is láthatsz róla. A hátsó lámpája olyan lesz, mint csaknem minden Jaguarnak az F-Type óta, amiről azonnal felismered majd, oldalról pedig az F-Pace stílusát hozza, kevésbé nyúlánk formában.

Nemsokára pedig nem is kettő, hanem három szabadidő-autója lesz a Jaguarnak. Koncepcióként már bemutatkozott az elektromos hajtású I-Pace, amiből hamarosan a sorozatgyártású változat is elkészül, azzal pedig már nemcsak a németeknek, de a Teslának is erős konkurenciát állítanak.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.