Minden benzinvérű álma ez a versenypálya mellé épült ház hatautós garázzsal
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sokak szerint nem a legjobb fekvésű az a családi ház, ami egy versenypálya közvetlen közelébe épült, de akinek benzin folyik az ereiben, nagyra értékeli, hogy az alsó szintet óriási garázs és egy teljesen felszerelt műhely foglalja el.

Ha nem zavar, hogy a hátsó kertben egy 2,7 kilométeres versenypálya található, amin időnként hangos autók és motorok köröznek, akkor érdemes egy pillantást vetned erre a texasi ingatlanra. A kétszintes családi ház földszintjét ugyanis egy hat autó befogadására alkalmas garázs és egy emelővel is felszerelt műhely foglalja el, ahol minden nap kedvedre foglalkozhatnál álmaid autógyűjteményével.

A 166 négyzetméteres, 2005-ben épült házat 449 ezer dollárért hirdetik, ami 130 millió forintnak felel meg, és ebben ugyan a versenypálya tulajdonjoga nincs benne, de ha már ennyire közel van, akkor érdemes befizetni a 3700 dolláros regisztrációs díjat és a száz dolláros havidíjat, hogy korlátlanul autózhass. A köröket a család a két hálószobás ház erkélyéről figyelheti, már csak azt kell eldöntened, melyik hat autót állítanád a garázsba.

Adunk is rögtön néhány tippet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.