Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem kell hatalmas lakóbusz és a kényelmetlen sátrazást is ki lehet váltani a Mini három járgányával, amelyeket kifejezetten a nyári pihenés jegyében alakítottak ki.

Mivel a nyaralást mindenki máshogy képzeli el, a három egyedi Minit úgy tervezték át, hogy a fesztiválozók, a tengerpartot és az aktív pihenést kedvelők is megtalálják a számításukat. Az egyedi sajnos ebben az esetben szó szerint értendő, hiszen a sorozatgyártást egyelőre nem tervezik az angolok, de azért jó elképzelni, hogy jövő nyáron már ezekkel megyünk a tengerpartra vagy a Balaton Soundra csajokat nézegetni.

Fesztiválozáshoz – Mini Clubvan camper

A Mini Clubvan camper a fesztivállátogatók ötcsillagos Hilton szállodája, amelynek csomagtartójából egy gázrezsó és egy mini hűtőszekrény is elővarázsolható. Az autó hátuljában egy egyszemélyes fekvőhely van, így a társaság sátorozós tagjaival ellentétben még az utolsó napon is irigylésre méltó könnyedséggel fogunk tudni lehajolni, bólogatni, oldalra nézni és hasonló bravúros mutatványokat végrehajtani. A tetőablak pedig a legnagyobb melegben is kellemes klímát biztosít.

Tengerpartra – Mini Cowley caravan

A Cowley caravan teljes értékű nyaralóautó, amely a beépített, két égőfejes gáztűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mosogatóval és víztárolóval és a kétszemélyes fekvőhellyel egy komplett lakóautó kiváltására is alkalmas. Az áramellátást az autó tetején található napelemes modul biztosítja, így rossz idő esetén akár tévézhetünk vagy rádiót is hallgathatunk a kocsiban.

Kalandvágyóknak – Mini Countryman ALL4

Akik a nyaralást aktív időtöltésként képzelik el, azoknak ideális választás a Countryman ALL4, amely összkerékhajtásával terepen vagy akár az afrikai szafarin is prímán megállja a helyét. Mivel egy vérbeli kalandor úgysem aludna autóban, ehhez a konstrukcióhoz egy tetősátrat kapunk, és a mini terepjáróval még a biciklinket is bárhová magunkkal vihetjük.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.