Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tovább színesedik a MOL budapesti autómegosztó rendszerének flottája. A közösségi autószolgáltató 150 darab Kia Picantót állít szolgálatba, amivel a régebbi Volkswagen up!-okat cseréli le.

Budapesten immár többféle autómegosztó rendszer közül válogathatsz, és a MOL Limo most újabb típussal bővítette a flottáját. A szolgáltatás indulásakor 300 darab Volkswagen up! állt rendelkezésre, mára 450 autóra bővült a kínálat, és a lefedettség is növekedett. A típusok száma pedig most tovább nőtt, a kompakt Mercedesek és az elektromos smartok után érkezik a Kia Picanto, amivel a régebbi Volkswageneket váltják ki.

Első körben 40 új autó áll forgalomba, majd fokozatosan az év végéig mind a 150 darab elérhető lesz. A Kia Picanto percdíja megegyezik a VW up!-éval, vagyis a rendszeres felhasználók 990 Ft havi díj mellett percenként 66 forintért használhatják a járműveket, míg az alkalmi felhasználók percenként 77 forintért vehetik igénybe a szolgáltatást.

(Képek: Kia, Pappas Auto)

Ez is érdekelhet:

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.