Oké, megint egy sportautóval fenyőt szállító karácsonyi videó, de a Morgané más, mint a többi. Az angol gyártó legújabb típusával az sem baj, ha sáros út vezet ahhoz a fához.

Nem a Morgan készítette az első videót, amiben autóval mennek a karácsonyi ajándékokért vagy a fenyőfáért, de az angol manufaktúra filmje más. Mégis kinek jutna eszébe ezzel a klasszikus formájú sportkocsival indulni a karácsonyfáért? A Morgan legújabb modelljével mégis lehetséges, a Plus Four CX-T ugyanis egy igazi off-road változat.

A Morgan videójában a 19 éves gyakornokukat, Hamisht küldték el, hogy hozzon egy fenyőt, és nem is akaszthatta volna le jobb autó kulcsát, mint a CX-T-ét. Ugyan a limitált széria mind a nyolc darabját eladták már, de

ez a prototípus, amin még rajta vannak a tesztelés során szerzett sérülések, ezért Hamish sem féltette, amikor lehajtott vele az aszfaltútról.

Láttunk már fenyőt szállítani Subaru Impreza WRC-vel, és az is hatalmas élmény lehet, de mennyire stílusos ezzel a régies Morgannel begördülni a fák közé!

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Fantasztikus olaszországi túrát szervezett a Monza-tulajoknak a Ferrari