Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az ideális lakóautó tágas, ami nem mondható el egy Lada Niváról, de az alapjára épített lakóautónak bámulatos a térkihasználása, a franciaágy és a konyha mellé még egy fürdőszoba is befért.

A kompakt méretű lakóautók hátránya, hogy aludni ugyan lehet bennük, és talán még egy kis konyha is elfér a fedélzeten, de a fürdőszobának általában nem találnak helyet, zuhanyozni legfeljebb kívül lehet, ami nem minden időjárásnál praktikus. Az orosz Lux Form azonban megoldotta, hogy a Lada Nivából épített lakóautóban minden benne legyen, ami kellhet.

A 4,77 méter hosszú jármű alapját a Niva Bronto pick-up adta, és a karosszériát nem is módosították, csak műanyag sárvédőíveket szereltek fel. A plató helyére került a felépítmény, amiben elképesztő a térkihasználás. Az állómagasság két méter,

a Ladában egy 70 literes víztartály és fűtés is található, a hátsó kerékhez légrugózás került. Az eredeti 1,7 literes, 83 lóerős motorral szerelt Niva lakóautó ára 1,6 millió rubeltől indul, ami 6,3 millió forintnak felel meg.

A belső teret 4 perctől nézheted meg ezen a videón:

(Képek, videó: 808.media)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.