Nagyot ütne egy ilyen Honda szuperautó
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szuperautónak a Honda kínálatában ott az új NSX, a hátsó kerekek fölé épített turbós V6-ossal és három elektromotorral, de egy ennél durvább gép is elférne a japánok kínálatában. Egy fiatal dizájner megmutatta nekünk, milyennek képzeli a legütősebb Hondát.

Az új NSX elképesztően vonzó, és hiába a legizmosabb és leggyorsabb Honda jelenleg, de kényelmes és a mindennapokban is használható túrakocsi maradt. Ami azt jelenti, hogy elférne egy még kiélezettebb sportgép is a kínálatban. Ez lenne az Invisus, amit nem a gyáriak, hanem egy meglepően fiatal dizájner, Leonardo Nitole Moreira álmodott meg.

Az Invisus úgy épülne fel, mint a legkeményebb szuperautók, a szénszálas anyagból készült karosszériáját csővázas szerkezetre feszítenék, a V8-as motorja jól látszana a hátsó szélvédő alatt, az ajtók sirályszárnyszerűen felfelé nyílnának. A méretes hátsó szárny, a középen kivezetett kipufogó és a hatalmas diffúzor nem hagyna kétséget afelől, milyen kategóriába tartozik.

A pályára szánt gép ugyan egy kissé emlékeztet az Aston Martin Vulcanra, de szemből nézve a hondás jegyeket is felfedezheted rajta. Nem kell sokáig nézegetni ahhoz, hogy azt kívánd, bárcsak a gyáriak is felfigyelnének a mindössze 18 éves brazil tanuló munkájára.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.