Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Több más márka után az Opel kínálatában is megjelent a lakóautó, amit a Zafira Life alapjára épített a témában több mint fél évszázados tapasztalattal rendelkező Hymer.

A Ford, a Mercedes és a Volkswagen után már az Opelnél is lehet lakóautót rendelni. A rüsselsheimi márka legújabb kisbuszából, a Zafira Life-ból építette a lakóautók terén több mint fél évszázados tapasztalattal rendelkező Hymer. Az újdonságot Crosscamp Life névre keresztelték, és az utólagos átépítésekkel szemben nagy előnye a gyári garancia.

és 1,99 méter magas, tehát még éppen be lehet férni vele a parkolóházak többségébe. Az utastere ötüléses, de aludni négyen lehet benne kényelmesen: az alsó ülésekből és a tetősátorból is kétszemélyes ágyat lehet hajtogatni.

Az Opel lakóautójában szinte minden megvan, ami a kempingezéshez kell.

Az utastérből ebédlőt lehet hajtogatni, gázfőzős konyha, mosogató és hűtőgép van a fedélzeten. A további opciók közt állófűtést, hátsó bicikliszállítót és kihúzható sátortetőt találsz, még rossz út csomagot is lehet rendelni, ami 2,5 centivel emeli a hasmagasságot. A konyhapultot pedig egyszerűen ki lehet emelni, így a szabadban is mehet a barbecue.

A Crosscamp Life egyelőre csak a németországi Opel-kereskedésekben rendelhető, de később más országokban is tervezik a forgalmazását. A 35 ezer eurós Zafira Life-nál valamivel drágább a lakóautó, 42 ezer euróba kerül, ami 14,5 millió forintnak felel meg.

Nemrég kipróbáltuk a Ford lakóautóját:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.