Ez a hét legőrültebb BMW-s sztorija, amitől nyílik a bicska a zsebben
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egészen tavalyig Indiában éltek a legtöbben szélsőséges szegénységben, és attól, hogy Nigériát beelőzték, még nem olyan bulis ott a helyzet. Például az átlagemberek továbbra sem arról álmodoznak, hogy egy nap majd milyen sportkocsit kapnak a seggük alá. Na de a kivétel, az mindig befigyel.

Az egyik gazdag földtulajdonos fia már régóta egy Jaguar iránt sóvárgott, de csóringer rendesen pélóra lett véve, mert csak egy BMW-t kapott a fatertől. A kölyök eléggé bepöccent, merthogy a frissen kapott bömbivel megcélozta magának a közeli folyót. Sikeresen.

Nagarajan K - Angry Haryana youth pushes luxury Bmw in...

Angry Haryana youth pushes luxury Bmw in river after father has denies His New jaguar car request 😁😀😀😀😀 #Yamunanagar #Haryana #Bmw #Jaguar

A Harijána állambeli eset elég nagy port kavart, egyébként a megkacsáztatott jármű nagyjából 49 ezer dollárba kerül Indiában, míg egy Jaguarért egy tizest még rá kell számolni. Azért sok BMW-tulajdonos valószínűleg lepörgette a fejében azt a forgatókönyvet – és nem is kell ehhez feltétlenül egy BMW –, ahol a fehér autó marad, és helyette a kiskirályfi repül a folyóba. Remélhetőleg emberünket ebben az alternatív valóságban idejében kimentették volna, merthogy a bömbivel ez itt nem igazán jött össze.

Ez is érdekelhet:

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.