Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mat Watson a carwow csatorna arcaként a legújabb autókat teszteli, nem marad le a fényűző luxusautókról, és a leggyorsabb sportkocsikkal áll ki gyorsulási versenyekre. Most mégis azt állítja, hogy a Kispolszki, amit nemrég szerzett be magának, az egyik legmenőbb autó a világon.

Európa nyugati felén persze másképp gondolnak a szocialista típusokra, számukra inkább egzotikus ritkaságok, mint a múltjuk keserédes emlékei, de azt még Mat Watson is megjegyzi, hogy felénk évekig kellett várni egy olyan típusra, mint a Kispolszki, amit aztán családi autóként is kénytelenek voltunk használni. A brit újságíró a carwow csatorna műsorvezetője, és

Ha eddig nem ismerted közelebbről a Kispolszkit, akkor hasznos dolgokat is megtudhatsz tőle,

ugyanis olyan részletességgel mutatja be az Egérkamiont, mint minden típust, amiről videót forgat. A 126-os nálunk is egyre inkább kultikusnak számít, hát még Londonban, ahol nem nagyon látni hozzá foghatót. Pedig nem ez az első, hogy brit újságíró Kispolszkit vesz, a sokatmondó „Car Pervert” becenevű Jonny Smithnek is annyira megtetszett a típus, hogy beszerzett magának egyet:

Az biztos, hogy a 126-osnak olyan varázsa van, ami még Tom Hankst is a rajongójává tette:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.