Újabb limitált szériás kiadás iratkozhat fel a Porsche-rajongók kívánságlistájára. A 911 Targa 4 GTS alapjára épült az egyedi igények teljesítésére szakosodott Exclusive Manufaktur részleg különkiadása, ami az egyik legelegánsabb Porsche jelenleg.

Jártunk már a Porschénél a stuttgarti Exclusive Manufaktur részleg műhelyében, ahol minden kívánságot valóra váltanak, és bámulatos látvány, hogyan lehet még egyedibbé varázsolni a szériában is elég kívánatos sportautókat.

Most ez a részleg készítette el a 911 Targa különkiadását, ami a jelenlegi kínálat egyik legstílusosabb Porschéje lett.

Az alapokat a 911 Targa 4 GTS kivitele adta,

de a sportváltozat fekete elemei helyett itt fehérarany színű a targa jellegzetes bukókerete és ezzel harmonizálnak a 20 colos RS Spyder könnyűfém kerekek is. A metálszürke fényezéshez illő módon a belső teret teljes egészében barna bőrrel vonták be, és nem hiányozhatnak a fejtámlába hímzett típusjelzések sem.

Műszaki téren ezúttal nem változott az autó,

a háromliteres, biturbó hathengeres bokszermotor 450 lóerős teljesítményre és 550 Nm nyomatékra képes, a hétfokozatú PDK váltóval és összkerékhajtással 3,7 másodperc alatt gyorsul százra és 306 km/óra a végsebessége.

A limitált szériát, aminek az ára 188 ezer euró, azaz valamivel 60 millió forint felett van, a német piacra szánták, de ez nem jelenthet akadályt a gyűjtőknek, hogy beszerezzenek egyet.

Csodáld meg a képeit, amiket az északi-tengeri Sylt varázslatos szigetén készítettek:

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Megvan a világ legdrágább autója, 52 milliárd forintnyi összegért vették meg
Utálsz szerelőt hívni? Akkor ez a cikk neked szól!