Szédítő lépcsőn küldték fel a legújabb Range Rovert
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A mennyország kapujának is nevezik azt a lélegzetelállító sziklaképződményt Kínában, ami úgy néz ki, mintha egy másik világba nyitna ajtót. 99 kanyar és 999 lépcső vezet fel ide, és most ezt a szédítő utat mászták meg a legújabb Range Roverrel.

Szeretik a kihívásokat a Jaguar Land Rovernél, ezért azok után, hogy nemrég leküldtek egy Range Rover Sportot egy hó nélküli svájci sípályán, most egy másik példánnyal a világ egyik legmagasabb lépcsősorát mászatták meg. 999 lépcső vezet fel a Tianmen Nemzeti Parkban, Kínában ahhoz a sziklaképződményhez, amit A mennyország kapujának is neveznek.

A kormánykerék mögé pedig az egyik legtapasztaltabb kínai autóversenyzőt, Ho-Pin Tungot ültették, aki nyert már a 24 órás Le Mans-i futamon, de Formula E-ben és Formula–1-ben is vezetett.

A kihívásról készült videóból kiderül, hogy már a lépcsők aljáig vezető út sem mindennapi, 99 kanyarból áll, és van olyan látványos, mint a Stelvio-hágóra vezető út.

A tempós szerpentinre és a meredek lépcsősorra is kiváló választás volt a Range Rover Sport legújabb, konnektorról tölthető változata, amit 300 lóerős benzinmotor és 116 lóerős elektromotor hajt együttesen.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.