Ha sosem tudtál dönteni a sötét és a világos bőrülés közt, itt a megoldás
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megint valami újba fogott a Range Rover, ami még vonzóbbá teheti a luxusterepjáró-márkát. A legelső generáció emlékére kétajtós változatot építenek a legnagyobb modelljükből, aminek az utastere sem lesz mindennapi.

1970-ben kétajtós karosszériával jelent meg a legelső Range Rover, és bár később praktikus okokból ötajtósra alakították az egyre fényűzőbb luxusterepjárót, most ismét előveszik ezt a kétajtós témát. Mostanra ugyan az Evoque is kapható kétajtósként, de azt nem láttuk jönni, hogy a legnagyobb Range Roverből is lesz ilyen változat. Még nehezen tudjuk elképzelni, hogyan faragnak ebből a monstrumból kecses kétajtóst:

SV Coupé lesz a neve, és a genfi autószalonon mutatják be, de egy részletet már elárultak róla. Négyüléses lesz, de hogy a négy kényelmes fotel ellenére a sportkocsikhoz hasonlóan kétszemélyesnek tűnjön, a hátsó üléseket sötét színre kárpitozzák, az elsők pedig fehér bőrt kapnak. Ha sosem tudtad eldönteni, melyik tetszik jobban, íme, a megoldás. Csak 999 példányt gyártanak majd belőle.

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.