Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egyre többet tudunk a legújabb Tesláról, ami annak is köszönhető, hogy az első néhány Model 3 tulajdonosa folyamatosan osztja meg a tapasztalatait az autóról. Az ötös számú példány büszke tulaja most az érintőképernyős rendszer és a töltőajtó képességeit mutatja meg.

Steve Jurvetson elég elkötelezett a Tesla felé, hiszen azok mellett, hogy igazgatótanácsi tag a cégben, övé a legeslegelső Model S és a kettes számú Model X (abból az egyest Elon Musk tartotta meg magának), azok között volt, akik nemrég az első harminc szerencsés között vehették át a Model 3-ukat. Az ötös példány lett az övé, és amióta átvette, videókon mutatja meg, mire képes a legkisebb Tesla.

Már a Model S-ben is voltak rejtett menük vicces funkciókkal, és ez alól a Model 3 sem kivétel. A középen lévő 15 colos érintőképernyőn hívható elő az a panel, ahol a tervezők kiélhették a kreativitásukat.

De a Model 3 töltőcsatlakozóját is továbbfejlesztették a Model S óta. A nagyobb modellen a hátsó lámpa sarka nyitható fel, akár a menüből, a mobilról vagy a távirányítóról, itt azonban az egész burkolat felnyílik, és motorosan vissza is csukódik. Míg az első Tesláknál lehetséges volt, addig a Model 3-mal már nem indulhatsz el nyitott töltőajtóval.

A többi autógyártóval ellentétben a Tesla fedélzeti rendszere elég gyakran frissül, ezért bátran számíthatunk rá, hogy hamarosan újabb funkciókkal bővül a Model 3 is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.