Az új Jimnyt nem lehet nem szeretni, a Suzuki aranyos kisterepjárója pedig egyre több tuningcéget ihlet meg. Most a Suzuki mutatja meg, mit lehet még kihozni belőle, a retró stílusú pick-up pedig talán gyártásba is kerül.

Nagyot dobott a Suzuki a vadonatúj Jimny bemutatásával, a kisterepjáró annyira jól mutat, hogy látatlanban is odáig vagyunk érte. Sőt, nemcsak Suzukinak néz ki remekül, hanem mini Defender és G-osztály is könnyen lehet a kockaformájából.

A januári tokiói tuningshow-n a gyáriak mutatják meg, hogy milyen lehetőségek vannak még a típusban.

Már a Samurai is készült platós kisteherautóként, és ezt a modellt most a Jimny alapjára is elkészítették. A Sierra Pick-up Style még úgy is fantasztikus lett, hogy rakteret toldottak a hátuljára.

A fehér felnik, a krómos dísztárcsák, az arany festés és a famintás betétek végképp retró stílusúvá teszik a Suzuki apróságát.

A gyáriak standján egy másik változatban is ott lesz a Jimny, a Survive a nevéhez illő módon mindent megkapott, ami a túléléshez kell. A kabint külső bukócső veszi körbe, a felniket és a lökhárítókat jóval masszívabb darabokra cserélték, és az elakadt terepjáró kiszabadításához nélkülözhetetlen csörlő és trepni sem hiányoznak róla.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Clarksonék nem kímélik a franciákat a legújabb filmjükben