Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pininfarina tervezte ezt a fenséges kabriót a Rolls-Royce számára, az egyetlen példányban készített Hyperion pedig már jó ideje eladó, mégsem kellett eddig senkinek.

Hol máshol, mint Dubaiban eladó az a fantasztikus Rolls-Royce, amit Pininfarina tervezett, és csak egyetlen példány készült belőle. A Hyperion nem egy új színnel vagy kárpittal feldobott Phantom Drophead Coupé, hiszen teljesen egyedi karosszériát építettek a hatalmas kabrió alapjára.

Az eredmény egy olaszos stílusú kétüléses országúti jacht lett, amihez hasonló nincs még egy az utakon. A Hyperion a Phantom kabrión is túltesz azzal, hogy nem csak az ülések mögött, de a szélvédő előtt is teakfaborítást kapott. Szinte mindene egyedi, ezért a vászontetőt is külön ehhez a modellhez készítették el.

6,75 literes V12-es motorja ugyanaz, mint amivel a Phantom Drophead Coupét is szerelik, ezért vélhetően könnyen megbirkózik a két és fél tonnás Hyperion mozgatásával. Annak ellenére, hogy az ilyen egyedi példányok elég kapósak szoktak lenni, ez a Rolls-Royce már régóta eladó, és folyton csak csökken az ára. Jelenleg 1,65 millió dollárnál tart, ami 485 millió forintnak felel meg.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.