E hét kedden történt valami az angliai Walsallban, ami miatt október 13. egészen biztosan nem vonul be pirosbetűs ünnepként az angol biztosítósok naptárjába.

Egy Rolls-Royce Ghost szállt bele egy Lamborghini Urus hátsójába, és mivel az előbbi nagyjából 100 millió forintot, az utóbbi pedig körülbelül 65 millió forintot kóstál, a karambolról elmondhatjuk, hogy bár nem volt túl nagy, valakinek simán rámehet inge-gatyája.

Meg is mutatjuk a tájképet csata után, úgysem láthatsz ilyesmit minden nap:

A helyzet pikantériája, hogy a Rolls-Royce sofőrje az ütközés után kereket oldott, és ezért jelenleg is keresi a rendőrség. Emiatt feltehető, hogy az illető jogosulatlanul vezette a luxusautót, sőt, az sem kizárható, hogy a karambolt megelőzte egy lopás is.

Így vagy úgy, egészen hihetetlen, hogy a Rolls épp egy másik luxusautóba tudott beleállni. Dubajban még elmenne egy ilyen, de egy átlag angol városban ennek már keményen van hírértéke.

Időközben az egyik olvasónk felhívta a figyelmünket arra, hogy a Facebookra felkerült még néhány kép a balesetről......sőt, a karabolt is megörökítette egy térfigyelő kamera.

Nos, így már kerekebb a történet.

(via)

És ezt olvastad már?
Ha lemaradtál a Bad Boys Porschéjéről, nézd meg ezt a 911 Turbót!