Már készül az új Transformers-film, a Bumblebee folytatása, és a rendezője most azt is megmutatta, hogy milyen járművek megjelenésére számíthatunk a jövő nyáron érkező filmben.

Michael Bay öt Transformers-filmet rendezett, ami nem kevés kritikát kapott, de miután kiderült, hogy az előzményfilmnek készült Bumblebee mekkora siker lett, hivatalosan is az új Transformers-sorozat első részévé nyilvánították, és már készül a következő. A rendezője, Stephen Caple Jr. most megmutatta a perui forgatáson készült képeken, hogy milyen járművekre számíthatunk.

Bumblebee természetesen ismét egy Camaro lesz, ezúttal a második generációból, és elég rendes off-road csomagot kapott

terepgumival és gallytörő ráccsal. Optimus Prime továbbra is egy Freightliner nyerges vontató, míg Mirage egy elképesztően menő Porsche 911 RS lesz, Wheeljack egy Volkswagen Transporter, míg Arcee egy Ducati 916-os lesz.

Az 1987-ben játszódó előzmények után a Transformers: Rise of the Beasts cselekménye 1994-be repít vissza minket,

ez is megmagyarázza az autóválasztást. Például ott az a Nissan Skyline GT-R az R33-as szériából (igaz, ezt csak '95-től gyártották), ami egészen elképesztő optikai tuningot kapott a Rocket Bunny gyártójától, illetve egy GMC kisteherautó és egy Peterbilt nyerges vontató. A sorozatban hetedik Transformers-film megjelenésére még elég sokat kell várnunk, a tervek szerint 2022. június 24-én kerül a mozikba.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
V6-os motor hajtja ezt az igazán őrült Opel Astrát