Szembefordult a forgalommal az M3-ason, azonnal balesetet okozott egy autós
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Durva videót tett közzé a Magyar Közút.

Hogy lehet rossz irányba fordulni egy autópályán? – szoktuk kérdezni, ha ilyen esetről hallunk. Az út vonalvezetése, a felfestés, a táblázás is egyértelmű, aztán pedig az, hogy mindenki szembejön, hogy nem tűnik fel, hogy valami nagyon nincs rendben? A válaszokhoz nem kerültünk közelebb a Magyar Közút friss videójával, sőt.

Azt láthatjuk ugyanis, hogy egy utánfutót húzó pickup az M25-ös autóútról az M3-asra hajtva, tökéletes látási viszonyok között, egyszer csak átvág a forgalom elől elzárt terület hibátlanul érzékelhető felfestésén, és megpróbál menetiránnyal szembefordulni. Azért csak próbál, mert mielőtt sikerült volna, már meg is történt a baleset.

A szabályosan érkező, négy gyereket és plusz egy felnőttet szállító autós már nem bírt megállni, szerencsére annyira félrehúzta a kormányt, hogy ne telibe találja a robusztus platóst, hanem csak a végét és az utánfutó elejét kapja el – a csattanás így is ijesztő. Arról nem szól a közlemény, mivel indokolta a manővert a pickup hatvanhét éves vezetője.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.