Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A városnézésnek egy egészen új fajtáját láthatod, hol máshol, mint Japánban. Ha a Segway már unalmas, akkor ülj bele egy gokartba, de nem akárhogyan, hanem Super Mariónak és barátainak öltözve.

Ha valahol, akkor Japánban el tudjuk képzelni, hogy játékból valósággá válik a Mario Kart. A segwayezés és a beerbike után néhány éve egy egészen kreatív formáját találták ki a városnézésnek a japánok: a rendes mindennapi forgalomban szelheted át Tokió és már Oszaka utcáit is, mint Super Mario és barátai, vagy éppen ellenségei.

Óriási mókának ígérkezik, és mivel Japánról van szó, nagyon komolyan veszik a beöltözős bulit. Az árban benne van a kosztüm, és ha nincs sajátod, még túlméretes bajuszt is bérelhetsz, a kalandot akciókamera rögzíti, a barátokkal rádión lehet tartani a kapcsolatot. A gokartok 50 köbcentis, 4 lóerős, kétütemű darabok, mindenben felkészítve a forgalomra.

A mindig nyüzsgő Tokiót felfedezni Super Mariónak öltözve még izgalmasabbnak tűnik, egy kétórás túráért 8000 jent, azaz 19 ezer forintot kérnek, és ha jobban bírod a város éjszakai fényeit, akkor esti gokartozásra is lehetőség van. Nálunk nehezen tudnánk elképzelni a forgalomban, de a helyiek előzékenyek, és Hugh Jackman sem tudta megállni nevetés nélkül, amikor meglátta a kis csapatot.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.