Alexi Smith ausztrál autófanatikus és blogger a közelmúltban éppen a japán vidéket járta, amikor az egyik szálláshelyén a helyiekkel beszélgetve tudomást szerzett az erdő sűrűjében hátrahagyott A70-es Supráról. Úgy döntött, hogy utánajár a dolognak.

A terepszemle eredményeként végül rábukkant az avarba temetkező autóra, amit a kilencvenes években hagyhatott hátra a gazdája egy benézett kanyar után. Ez a sportautó Japán egyik legkedveltebb modellje volt, valaki mégis úgy döntött, hogy ezt a példányt az enyészetnek adja.

A hátsó szélvédő betörve, a vezetőoldali ajtó nyitva, azonban a kerekek még mindig ott vannak és a bukócsövekből ítélve ez a példány egy tuningolt jármű lehetett anno. Annak idején biztos sok örömöt adott valakinek.

Alexi azt is meg szerette volna tudni, hogy végezhette egy ilyen legendás vas az erdőben, de ennyi idő elteltével már senki nem tudta pontosan, ki lehetett a tulajdonos. Az egyik helyi csak annyit tudott neki mondani, hogy a baleset után a tulaj inkább másra akarta költeni az autómentés és javíttatás költségeit.

Jogos a sóhaj; így múlik el a világ dicsősége.

(via)

És ezt olvastad már?
Land Cruiser helyett ezt a Toyotát kapják az amerikaiak