Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Dartz megint villantott, de most olyat, hogy az ereinkben meghűl a vér. Ez a szörnyszülött úgy néz ki, hogy nagyjából végtelen összegben mernénk fogadni, hogy a városi forgalomban senki nem mer besorolni elé.

A Dartz egyébként nem ma kezdte, hiszen 1998 óta örvendeztetik meg egészen elszállt kreálmányokkal az extravaganciára vágyó milliárdosokat. Itt egy kis márkatörténet, ha kíváncsi lennél a patinás múltra:

A legújabb szörnyszülöttjük a keresztségben a Dartz Prombron Black Stallion azaz fekete csődör nevet kapta Igor Sikorsky egyik helikoptere után, ami nem meglepő, hiszen a cég előszeretettel nevezi el a kreálmányait az orosz származású repülőgép-tervező alkotásairól.

A csődör alapjául egy Hummer H2 szolgált, melynek összsúlyára sikerült még ötszáz kiló pluszt ráaggatni, melynek minden egyes grammja meg is látszik a végeredményen. A képeken egy teljesen egyedi példány látható, melynek nincs hivatalos ára, de ismerve a cég múltját, még a telefont sem érdemes felemelned, ha nem lapul a zsebedben legalább százötvenmillió forint készpénzben.

A gépet állítólag egy Hummer H2 V8-asa hajtja, de ha elég vastag az ember pénztárcája, a srácok szívesen beépítik a motorháztető alá a Dodge Challenger Hellcat közel 800 lóerős motorját, hogy még nagyobb legyen a muri.

A Dartz egyébként anno azzal lett híres, hogy az egyik, Prombron Monaco Red Diamond nevű autójuk belsejét bálnák péniszéről lenyúzott bőrrel dekorálták ki, amiért valaki hajlandó volt kétmillió dollárt kicsengetni.

A fekete csődör ennyire azért nem perverz, de péniszbőr nélkül is úgy néz ki, mintha a pokolban rakták volna össze.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.