Még a Teslában sincs olyan applikáció, amivel vezetés közben élőben követhetnéd a kedvenc csapatod meccseit. Hát persze, hogy egy német autóban, a Volkswagenben találták ki a letölthető focis alkalmazást.

A legújabb autók infotainment rendszerére már különféle alkalmazásokat is le lehet tölteni, mint a mobiltelefonokra, de valóban hasznos applikációból eddig nem volt túl sok. Most a Volkswagen mutatott be egyet, amit a focirajongók nagyra értékelnek majd. Az ingyenes We Score alkalmazással vezetés közben is követheted a kedvenc csapatod meccseit.

Az applikációban kiválaszthatod a három kedvenc klubod és azt a nemzeti válogatottat, amelyiknek szurkolsz,

és ezek után akkor is követheted a meccseket, amikor éppen út közben vagy. A fedélzeti kijelzőre élőben érkeznek az értesítések a gólokról, az eredményeket akár fel is olvassa az autó, a végén pedig lekérdezheted a bajnokság állását.

A Volkswagen az adott ország két bajnokságát és a nemzeti kupát tudja követni, ezen kívül az Európa-ligát, a Bajnokok Ligáját és az idén nyáron sorra kerülő Európa-bajnokságot is közvetíti. Az alkalmazást egyelőre csak a legújabb, nyolcas Golfban lehet használni, a Discover Media és Discover Pro rendszerekre tölthető le.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Sebastien Loeb fantasztikus formában van, megnyerte a rali-világbajnokság hibrid korszakának első futamát