Már csak egy napot kell várni a Volkswagen elektromos kisbuszának bemutatójára, és ha nem bírod ki addig, akkor mutatunk néhány ötletes részletet az ID. Buzz utasteréből.

2017-ben mutatta be a klasszikus Bulli stílusát idéző elektromos kisbusz koncepcióját a Volkswagen, és mostanáig kellett várni arra, hogy elkészüljön az ID. Buzz sorozatgyártásba adható változata. A német gyártó nemrég szinte mindent elárult az autóról, és a színes álcával takart prototípusoknak már a végleges formája is egészen jól kivehető.

A premierje már nincs messze, március 9-én este leplezik le az autót, de addig is megmutatott néhány részletet az ID. Buzz utasteréből a Volkswagen. A képeken az ötüléses változat látható, ahol az ülések mögött 1121 literes lesz a raktér,

később érkezik a dobozos áruszállító, és három üléssoros, hétszemélyes családi változat is lesz belőle.
A színes kárpit eleve vidámmá teszi az ID. Buzz utasterét, de lesz benne egy pár jópofa apróság is.

A Volkswagen elektromos kisbuszában például a nagy műanyag felületeket azzal dobják fel, hogy az autó sziluettjét nyomják bele, az egyik takaróelemre pedig kacsintó smiley került – ezektől a részletektől lehet majd igazán szerethető autó a Bulli leszármazottja.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Fantasztikus olaszországi túrát szervezett a Monza-tulajoknak a Ferrari