A Volkswagen T2 lakóautó is megjelent LEGO-ból
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A LEGO egy igazi nyári modellel bővítette az autókínálatát, megjelent ugyanis a Volkswagen T2 lakóautó-változata, aminek az építése a legjobb szórakozás lehet a nyári napokra.

Nem ez a LEGO első Volkswagen-lakóautója, hiszen korábban kínálták már az 1962-ben gyártott T1-ről mintázott modellt. Most ennek jelent meg az utódja, amit stílusosan a hatvanas-hetvenes években népszerű T2-ről, más néven a hippibuszról mintáztak, és a kicsinyített lakóautó berendezése is egészen elképesztő lett.

Az új modell, mint az igazi autóknál lenni szokott, minden téren fejlődött az elődjéhez képest. A hossza 30-ról 35 centire nőtt, az elemek száma 1334-ről 2207-re növekedett, és még jobban kidolgozott lett.

A Volkswagen-lakóautóban minden benne van, ami egy nyaraláshoz kell:

nyitható szekrények, hűtőszekrény, mosogató, gáztűzhely és teáskanna. Nem maradnak el olyan tartozékok sem, mind az összecsukható székek és a szörfdeszka, vagy éppen a hátsó kihajtható pad. A karosszériát hippibusz-stílusú matricákkal lehet dekorálni.

esetleg mindig is szerettek egy ilyen típusú autót – és persze mindenkinek, aki imád legózni. A megrendelésére már csak egy egészen kicsit kell várni, a Volkswagen T2 lakóautó augusztus elsejétől érhető el az üzletekben és az interneten.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.