Konnektorról tölthető hibrid lesz az Év autója Volvo XC40-ből
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem lenne igazi Volvo az új XC40, ami első Volvóként elnyerte az európai Év autója díjat, ha nem készülne belőle konnektorról tölthető hibridváltozat. Most itt vannak a T5 Twin Engine első képei, de az adatait még csak találgatni lehet.

A 4,43 méter hosszú XC40 az első Volvo, ami elnyerte az európai Év autója díjat, és ebben bizonyára az is szerepet játszott, hogy nem elégedtek meg a kínálatban a hagyományos benzines és dízelmotorokkal, amelyek teljesítménye egyébként 150-től 247 lóerőig terjed. A legérdekesebbnek ugyanis a plug-in hibrid változat ígérkezik.

A pekingi autószalon volt az első alkalom, amikor a Volvo kizárólag konnektorról tölthető autókat állított ki a standjára, hiszen már csaknem minden típusából van ilyen: az S90, V90 és XC90, az XC60 és a nemrég leleplezett V60 is kérhető plug-in hibridként. Jövőre pedig, amikor az új S60 és V40 is megérkezik, beteljesül az ígéret, hogy

Nem marad ki a sorból a legkisebb XC40 sem, aminek konnektorról tölthető változatáról most mutatták meg az első képeket. A neve T5 Twin Engine lesz, de ezen kívül nem sokat árultak el róla. Csak találgatni lehet, hogy a hibrid modell is a belépőváltozat 1,5 literes háromhengeresét kapja, akár 180 lóerővel, amihez egy 75 lóerős villanymotor kapcsolódik.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.