Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy egész jóféle lehetőség jött szembe itt az év vége felé. Manapság nagyon trendi workshopon részt venni és az ember fia könnyen el tud veszni a piacon található ajánlatok tengerében.

(akik olyan ügyfeleknek dolgozatak mint: Red Bull, OTP, Vodafone, Frey Wille, Elle, Marie Claire, Punnany Massif, Hősök, Mary Popkids, Jack Daniels, Bacardi, Finlandia, Beluga, Absolut, Villa Sandi Proseco, Alfaparf Milano, Cango&Rinaldi, Swarovski - vagyis a srácok dolgoztak elég sok italos cégnek, akiket kifejezetten kedvelünk, és olyan bandáknak, akik zenéjére ezeket a piákat megittuk a haverokkal)

melynek formája és kivitelezése eddig ismeretlen volt Magyarországon.

A két fotós összeállt egy olyan workshopra, ahol a régi sémákat elfeledve, egyből mélyvízbe dobják a résztvevőket, kizökkentik őket a komfortzónából, miközben izgalmas, érdekes módszerekkel sajátíttatják el a lényeget. A haladó workshop újdonsága és lényege, hogy olyan éles helyzeteket tapasztalhatnak meg a jelentkezők, amit csak akkor ismernének meg, amikor már ebben a szakmában dolgoznak ügynökségeknek, megrendelőknek. Modellezik az előforduló nehézségeket, váratlan helyzeteket, melyekkel a mentorok az elmúlt években találkoztak. A fotózás nem merül ki abban, hogy van egy jó gépünk – állítják a szervezők.

Kiemelt figyelmet szentelnek az egyedi látásmód fejlesztésére, ahol segítségükre lesznek az ország jeles sminkesei és stylist szakamberei is. A workshop ezen felül segít, hogy a legújabb világítástechnikai trendekhez szükséges eszözöket és használatukat is elsajátítsák a részvevők.

Két, limitált létszámú workshoppal jelentkeznek az idén a srácok. Az alap WS mindenkinek érdekes, aki nem profi, gyakorlatilag ez a mondás. Azért is limitált a jelentkezők száma, hogy mindenkivel egyénileg tudjanak foglalkozni, emellett házi feladatok, kiértékelések és végül vizsgamunkák segítségével érik el, hogy beépüljön a tananyag. A profiknak szóló WS pedig már komplexebb történet, itt azokra számítanak, akik megélhetésüket biztosítják ebből a foglalatosságból.

A szervezők egy kis meglepetéssel készülnek, ugyanis aki megosztja cikkünket és a szerencse mellészegődik, az könnyedén megnyerheti az egy fős ingyenes részvételt a hamarosan induló workshopokra!

Időpontok, további részletek és jelentkezési lehetőség: http://htworkshop.hu/

(Fotók: Somay Márk, Bati Dániel & Megyeri Viktor)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.