Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Koinnal összefogva szintet lépett a MagNet Bank: egy új app segítségével automatikusan gyűjti és csoportosítja a kiadásaidat, az ujjadat sem kell mozdítanod. Bónuszként jó ügyeket támogathatsz.

Jó hírünk van számodra, ha eddig a pénzügyeid tervezése számított a gyengédnek: a MagNet Bank összebútorozott a Koin kiadáskövető alkalmazással, hogy minden eddiginél átláthatóbbá és tervezhetőbbé váljanak a pénzügyeid.

A Koin az egyik legismertebb hazai kiadáskövető app, amely ingyenesen elérhető, és barátja az Androidnak és az iPhone-nak is. A MagNet ügyfeleinek pedig mindössze annyi a dolguk, hogy összekössék az online banki felületüket a Koin-fiókjukkal.

„Új távlatok nyíltak a pénzügyi szolgáltatások terén. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon elsőként léptünk erre az útra, és kíváncsian várjuk, hogy még mit hoz a jövő” – mondta Csákay Mátyás, a MagNet Bank IT vezetője.

A bank filozófiája meglehetősen eltér az iparágban megszokottól: a legfőbb törekvése a világra pozitív környezeti, társadalmi és gazdasági hatást gyakoroló projektek finanszírozása.

A hagyományos banki működéshez képest pedig komoly eltérést jelent a becsületkasszás számlavezetési díj, illetve a jó célt szolgáló megtakarítások.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.