A metódus más, így a végeredmény is, de érdemes tenni egy próbát vele. Főleg a szakácsnő miatt, ha érted, hogy mondjuk.
Francia pirítósnak hívják angolul a bundás kenyeret, ami kétségtelenül elegánsabb hangzású, de ez most minket nem érdekel annyira. Ellenben Savannah, a szőke szépség, aki megmutatja nekünk, hogyan is készül.
Négy szelet kenyérhez két tojás és fél bögre tej szükséges. Ami nagyban különbözik a hazai metódustól, az az olaj mennyisége, ugyanis főszereplőnk nagyon kevés olajon süti ki, és így a végeredmény valóban közelebb van egy pirítóshoz, mint a mi bundás kenyerünkhöz. A kenyereket juharsziruppal és porcukorral fejeli meg. Érdemes tenni egy próbát, persze csak akkor, ha szeretjük az édest reggelire.
Utóirat: biztosan többet néznénk TVPaprikát, ha ilyen műsorok is lennének rajta.