Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Shigeo Tokuda már több száz erotikus filmben szerepelt, a koránál fogva érthető módon az "elderly" kategória királya.

A tokiói férfi ugyanis már 82 éves, a pornózással pedig 70 éves kora körül kezdett el foglalkozni. Valószínűleg erre mondják, hogy sohasem késő...

És hogy mégis mi a nagy titok, ami ennyi idősen is elég energiával és potenciával tölti fel?

Hihetetlen, de évente 60 film forgatásában vesz részt, és 80-on felül is kiválóan bírja a tempót és az igénybevételt. A proteinen kívül igyekszik a testét és az elméjét is formában tartani, bár valószínűleg a munkája elég testmozgást és fizikai aktivitást jelent számára, hiszen mint tudjuk, egy jó szex egy edzéssel is felérhet.

Az 1934-ben született férfi fiatal korában nyerőgépeket szerelt, majd egy utazási irodának dolgozott. Az első pornófilmjét egy üzleti úton nézte meg egy hotelszobában. Ez annyira megfogta, hogy elkezdett érdeklődni a szakma iránt és végül sikerült is betörnie.

13 évvel ezelőtt, 2004-ben debütált, azóta pedig rendületlenül alkot. Ráadásul az is kiderült róla, hogy egy igazi gentleman, aki a forgatás előtt mindig igyekszik megdicsérgetni a partnerét, kiemelve azt a testrészét, melyet gyönyörűnek talál. Szerinte ugyanis ezzel lehet a leginkább megindítani a kommunikációt. Ezzel együtt tehát már nem is csak egy dolgot tanultunk meg tőle, hanem mindjárt kettőt is: sok-sok tojás és rizs a hosszú életért és potenciáért, illetve sok-sok bók a megfelelő kommunikációért.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.