Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pedig egy elefánton kívül kevés dologban férhet el, plusz állást sem kap miatta.

Arról nem szól a fáma, hogy izgalmi és „ernyedt” állapota közt mennyi a különbség, de szerintünk ennél a léptéknél ez már nettó elhanyagolható.

A serdülő elefánton normális méretű dorongra nagyon büszke a gazdája, mert ugye a nagy pélótól lesz macsó valaki – az mondjuk mellékes, hogy eddig kábé csak baja származott belőle.

Ugyanis egy térdig érő pömpölő mindenen átsejlik, így Mr. Robertót sehova nem veszik fel dolgozni. Nem tud letérdelni, nem tud futni és semmilyen munkaruha nem rejti el az adottságát. Így segélyeken él (azt nem tudjuk, mi lehet egy ilyen kérvénynek a neve, mondjuk Félméteres hímtagból adódó megváltozott munkaképesség?) és természetesen senkivel sem tud ágyba bújni, mivel ez ugye nem is a méhnyakig érő szint lehet, hanem már a tüdőt kocogtatná.

De Roberto a sok orvosi javaslat és negatív tapasztalatok ellenére sem akar megválni a dorongtól (azaz műtétileg normális, emberi behatolásra alkalmas méretűre redukálni), mert szerinte:

A dokik amúgy arra gyanakszanak, hogy a tinédzser kora óta a hatalmas pélójába mániákusan szerelmes fickó valami helyi gettómódszerrel nagyobbította meg fiatalon a farkát – a lényeg, hogy már több évtizede ekkora és annak ellenére, hogy semmilyen előnye nem származik belőle, nagyon büszke a harmadik lábára. És tervei is vannak!

Hát, sok sikert Mr. Ormányfasz; a pornóiparban biztos, hogy van hely a számára, de egy nőben legfeljebb akkor, ha az illető hölgy legalább három-négy létfontosságú szervet kivetetett a bepenetráló dorong útjából.

És még talán soha nem éreztük ennyire jogosnak azt a mondást, hogy a kevesebb néha több. SOKKAL több.

Eközben:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.