Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Arról korábban már részletesen is írtunk, hogy miképpen kell használni a különböző illatszereket, most azonban egészen másról lesz szó. A vonzó illat ugyanis a táplálkozáson is múlik.

Legalábbis erre a következtetésre jutott egy friss kutatás, amelynek az eredménye nem fog boldogsággal eltölteni, ha csakis húst meg fehér kenyeret szoktál magadba tömni. A vonzó illatanyagok érdekében ugyanis zöldségeket és gyümölcsöket kellene fogyasztani. Sokat.

A szóban forgó tanulmány legfőbb megállapítása ugyanis az, hogy

A kutatás érdekében először egy tudományos módszerrel megállapították a résztvevő férfiak étkezési szokásait (amiről persze ők is kitöltöttek egy kérdőívet), majd egy tiszta pólóban edzeniük kellett, hogy aztán ezeket a pólókat nők egy csoportja kiértékelhesse a testszag alapján.

- fejtette ki véleményét Ian Stephen, a kutatás vezetője.

Néhány évvel ezelőtt egy másik tanulmány is hasonló megállapításra jutott, akkor azt sikerült igazolniuk, hogy a vegetáriánus férfiak vonzóbb illatot produkáltak a húsevőknél. Mi ettől még nem hagynánk ki a húsokat az étrendünkből, ám a sok zöldség- és gyümölcsfogyasztás mindenképpen ajánlott, nem pusztán a vonzerőnk fokozása érdekében. Ez csak egy kis bónusz.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.