Mindannyiunknak szüksége lenne néha egy ilyen anti-energiaitalra
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy lengyel dizájnstúdió, az Opus B kreálta meg ezt a nem mindennapi italt.

Már a megnevezése is elég bizarr, leírni is furcsa azt, hogy anti-energiaital, pedig jelen esetben tényleg erről van szó. Az ötlet egyébként nem is rossz, hiszen állandóan pörgetjük és hajszoljuk magunkat ahelyett, hogy néha lelassítanánk és relaxálnánk egy kicsit.

A Slow névre keresztelt italról csupán annyit lehet tudni, hogy egy természetes összetevőkből készült turmixról van szó, ám jelen esetben fontosabb az üveg dizájnja, mint maga a folyadék. Az teszi ugyanis igazán meditatívvá.

Ez a homokórára hajazó forma direkt azt a célt szolgálja, hogy lelassítson téged egy kicsit. Valóban furcsának tűnhet a mai rohanó világban, hogy egy percet kelljen várni az italunkra, ám ezt az egy percet akár hasznosan is eltölthetjük. Például egy kis relaxációval. Sajnos azonban még nem lehet kapni ezt a terméket, a lengyel anti-energiaital egyelőre csupán koncepció, ám nincs kizárva, hogy hamarosan valósággá válik és a boltok polcaira kerül. Ha addig is szeretnél kikapcsolódni egy kicsit, továbbra is ajánljuk figyelmedbe ezt a különös pulcsit:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.