Árulkodó jelek, hogy a csajod megjátssza az orgazmust
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Több dolog is utalhat arra, hogy bár úgy tűnik, eljutott a csúcsra, az mégsem jött össze neki.

Lehetséges, hogy veled is megtörtént már, hogy olyan partnerrel voltál együtt, aki időnként csak megjátszotta az orgazmust. Lehet, hogy nem is tudsz róla, vagy esetleg nem mered magadnak bevallani, mert ezzel szembesülni nem annyira jó. Valljuk be, azért ez (nem is kicsit) egoromboló.

Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy béna vagy az ágyban, ennek egy rakat oka lehet. Például annyira a kapcsolat elején jártok, hogy nem sikerült még kiismerni a másikat, vagy egymásra hangolódni. Az is lehet, hogy annyira szeret téged, hogy nem akar csalódást okozni neked, vagy megbántani téged, ha ő éppen valamiért nem tud eljutni a csúcsra.

Az is benne lehet a pakliban, hogy nem figyelsz rá, és nem kérdezel előtte – és/vagy akár közben is –, hogy mit szeret, vagy jó-e neki, csak csinálod, ahogy neked jól esik, ő meg csak túl akar már lenni ezen az egészen. Vagy éppenhogy túl sokat/sokszor kérdezel, például olyanokat, hogy "Elmentél már?", "Sok kell még hozzá?", stb... És ott van meg az is, hogy egyszerűen nem passzoltok egymáshoz. Na tessék, lehet válogatni.

De akkor már azt is elmondjuk, hogy miről ismerheted fel a színlelt orgazmust, hogy aztán tudjatok beszélni róla, mert egy kapcsolatnak a kommunikáció az alapja, és szexről is kell beszélni – főleg azért, mert bár nem ez a legfontosabb dolog egy párkapcsolatban, de az egyik legfontosabb.

Másképp megy el, mint ahogy szokott

Ez nyilván akkor tűnhet fel, ha már többször szexeltetek, de ha a gesztusai és kifejezései a szokottól eltérnek – például kivételesen nem szorít magához őrült erősen, mikor közel jár AHHOZ, vagy amikor éppen elmegy – akkor fennáll a gyanú, hogy ő csak megjátssza.

Elmarad a heves szívverés és a szapora légzés

Szex közben rendesen dolgozik a test, az egész szervezet, ami többek között azzal is jár, hogy megemelkedik a vérnyomás, felgyorsul a szívverés, szaporább lesz a légzés, ami valójában akkor ér a csúcsra, miután elmentél. A nőknél jellemző, hogy visszafogják a lélegzetüket, mielőtt kiteljesedik a gyönyör – de már akkor is, ha nagyon közel járnak hozzá –, így ha UTÁNA hirtelen visszaáll a légzés és a szívverés, akkor vagy nagyon jól edzett, sportos szervezetről van szó, vagy arról, hogy ez az egész csak egy színjáték volt.

Nincs remegés, nincs hüvelyi összehúzódás

Általánosságban elmondható, hogy amikor már nagyon közel a csúcs, illetve elélvezés pillanatában az izmok őrülten megfeszülnek, a hát megemelkedik, a test remeg és akaratlan összehúzódásokat érezhetsz OTT is – ez mind ösztönös, a test célja ezzel az, hogy eljuttassa a spermát a petesejt felé. Ha ez elmarad, akkor könnyen lehet, hogy nem jött össze a dolog, hiába állítja azt.

UTÁNA pont úgy viselkedik, mint máskor

A szex különleges dolog, ami nem csak a két ember közötti kémiáról szól. Ha lelkileg is közel álltok egymáshoz, akkor a szex utáni pillanatokban is annyira közel érzed magadhoz a másikat, hogy nem akarsz tőle szabadulni. Nyilván ez azért minden embernél más, de ha a korábbiakkal ellentétben a meghitt pillanatot ő úgy éli meg, mintha mi sem történt volna, akkor nem biztos, hogy elment.

Ismételjük, beszélgessetek, hogy ne legyen szükségetek erre:

(Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.