Autózás, motorozás, bringázás és tömegközlekedés nélkül is lehet ám gurulni a városban!

A roller vagy a görkori nem csak sporteszköznek való: a városi közlekedésben ezek tök jó kiegészítései az autózásnak vagy a tömegközlekedésnek.

A mozgáshiányos városi életmód illetve a városi közlekedés stresszes zsúfoltsága ellen egyaránt remek módszer, ha a napi közlekedési rutinunkat feldobjuk valami kreatív egyéni kerekes megoldással. Ezek közül pedig a legegészségesebb, legkönnyebben elérhető, legegyszerűbben kezelhető, hozható-vihető cuccok: a görkori vagy a hagyományos, lökdösős roller. Bármelyik elfér az autó csomagtartójában, illetve a buszra, metróra, villamosra is fel lehet vinni őket, ha egy-egy hosszabb útszakaszon mégis egy gyorsabb kerekes járművet választanánk.

A görkorihoz kell egy kis rutin, mielőtt élesben elkezdjük a városi forgalomban használni, de egy rollert különösebb előképzettség nélkül bevethet szinte bárki. Arra pedig mindkét minimalista, embermeghajtású mikromobilitási eszköz kiváló, hogy emissziómentesen és egészségesen pörgesse fel a tempónkat a nagyvárosi közlekedésben. Gyorsabb haladás, egy kis sport a napi rutinutakon és persze a saját erőből elért száguldás öröme: ez mind a tied, ha bevonsz a napi jövés-menésedbe egy egyszerű kis kerekes cuccot!

A cikk illetve a videó elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Decathlon

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.