Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mik nem vannak!

Néha hasznos dolog női magazinokat lapozgatni, mert érdekes dolgokat láthat benne az ember, beleolvashat a rejtelmes női lélek rejtelmeibe, megláthatja, mi foglalkoztatja őket, vagy legalábbis beleolvashat abba, amit a magazinok szerkesztői gondolnak a női lélekről. Mi belekukkantottunk a Cosmopolitan szexrovatába, ami nem más, mint egy hatalmas digitális kámaszutra, tele elképesztő gifekkel. Maguk a szexpózok tulajdonképpen nem annyira sokkolóak, inkább a grafikákon néznek ki hülyén.

1.
Itt van például ez, amin a páros úgy fest, mintha súlytalanság állapotában próbálná stabilizálni magát.

A férfi nyilván az oldalán fekszik, a nő meg a hátán, vagy a nő az oldalán, a férfi meg áll. De ez csak tipp, érdemes kísérletezni.

2.
Ez nem rossz, csak nem értjük, miért kell a nő lábának a férfi arcában turkálnia, és takarnia a kilátást. De nem kizárt, hogy pont ez a lényeg!

3.
Ettől az explicit ábrázolástól zavarba jöttünk, és kicsit elpirult arccal ütögetjük a billentyűzetet. A Cosmopolitan szerint ez egy teljes értékű szexpóz, és ugyan nem gondoljuk, hogy a misszionáriuson túl nincs élet, de ez azért elég haladó. De ahogy a bölcsek mondják, a puding próbája az evés.

4.
Ha már két egymásra rágerjedt ember eljutott addig, hogy meztelenül hevernek egy kanapén, külön maszturbálni nem a legokosabb ötlet szerintünk, de nem kizárt, hogy ez olyasmi, amit nők izgalmasnak tartanak, szóval ismét azt tudjuk mondani: érdemes kísérletezni.

5.
Ezen a gifen nem igazán értjük, mi történik, mert kiindulásnak nem rossz, de mi ez a mozgás? Fekvőtámasz? Tolódzkodás? Hintázás?

Az előző négy még oké, de ezzel tényleg nem tudunk mit kezdeni, kedves Cosmopolitan!

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.