Nemcsak ajándék kell, hanem fa is, arra meg díszek, izzók, alá talp, meg esetleg valami, amivel kifaragod a fát. Akkor hát irány a szakáruház, ahol még csomó meglepő dolgot is találsz a kötelező elemeken túl.

Év közben gondosan rendbe szedted a lakást, a padlótól kezdve a fűtésen át az apró részletekig, jöhet a békés karácsony - gondolnád naivan. Na persze, csak éppen takarítani kell, főzni, ajándékot meg fát venni. Na és díszek, meg izzók, meg talp? Oh wait, annyira mégsem egyszerű a karácsony, sosem az.

Hacsak nem egyszerűsíted le magadnak okosan. És nem a lúzer megoldásról beszélünk, amikor sértődötten azt mondod: inkább halasszuk el az egészet.

via GIPHY

Nem, a karácsony a legnagyobb ünnep, és pont.  Meglepheted a csajodat, meg még azt a néhány embert, aki igazán számít, és nem igaz, hogy nincs időd néhány figyelmességet összeszedni nekik. Na de vissza a fához!

Azt mondjuk, menj el a BAUHAUS, mert ott kapsz fát is, karácsonyfatalpat is, méghozzá többféle méretben, minőségben, árban.  Mi is kell még? Izzó. Dísz. Van minden, LED-es fényfüzér, meg kültéri fényfüggöny, továbbá sokféle gömbszett, 37 darabosak, az ördög ki tudja, miért pont annyi, jó kis téma lenne egy elvont megfejtős cikkhez.

Tehát fa, mindenestül, egy helyen - már ez is elég racionális indok, hogy betérj oda, de ha már betértél, biztosan találkozni fogsz néhány meglepő, de elég hasznos holmival.

Egy takaró vagy egy díszpárna nem csak karácsonykor aktuális, használható egész évben, de remek ráadás-meglepetés lehet.

És akkor még nem szóltunk az igazán ütős dolgokról, mint az asztali diszkólámpa, ami színes fényeket vetít az elsötétített szoba falaira, meg hát a belülről LED-del megvilágított önfelfújó hóember, amit nem igazán tudunk hová tenni, a fa alá legalábbis nehéz, mert 120 centi magas. Mindenesetre ha van gyerek, nekik biztosan nagy poén lesz.

És akkor arról nem is beszéltünk, hogy voltaképpen miért ne találhatnál hagyományos (nem karácsony tematikás) ajándékot egy szakáruházban. Most költözött a legjobb haverod? A szüleidnél négy éve lötyög a konyhaszekrény ajtaja? Hát lepd meg őket! Nem véletlenül gyűjtöttek össze ajándékötleteket nőknek, férfiaknak, gyerekeknek és mindenkinek külön-külön is.

Tehát, ahogy már írtuk is fentebb, a tippeket a BAUHAUS kínálatában találtuk, ahol számtalan hasznosságot találsz karácsony tematikában, és azon kívül is. Nézz szét, aztán ugorj be. És boldog karácsonyt, haver!

És ezt olvastad már?
Hazai pálya számodra a vaktérkép? Bizonyítsd be!